Ervaringen

Op deze pagina worden de reacties van onze klanten geplaatst.
Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ook uw ervaring aan ons laat weten.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht

Neem de code over captcha

 

Ervaringen van andere klanten

Van: Karin <Karinharbers1976@hotmail.com>

Onderwerp: Toyota Aygo gekocht, 4-8-2017.

Superblij met mn nieuwe auto. Bedankt Henk! Groet een tevreden klant 🙂

 

Van: John Lommen <johnlommen@kpnmail.nl>

Onderwerp: Nieuwe auto

Hallo Henk,

bedankt voor je warme en hartelijke ontvangst. Je uitstekend, kundig en gedegen advies en je gepassioneerd verhaal deden ons besluiten om meteen tot aankoop over te gaan van de schitterende BMW Z4 en ons niet, zoals eerder nog de bedoeling was, ergens anders te gaan orrienteren. Mijn vrouw is super blij met haar nieuwe auto; hij rijd geweldig. Bij een volgende aankoop van ons of van onze kinderen zullen wij zeker eerst bij jouw aankloppen en wij zullen je zeker aanraden bij vrienden en kennissen. Een verademing om met iemand te spreken die echt verstand van zaken heeft en een zaak runt vanuit zijn hart. Nogmaals bedankt en succes verder.

Gr. John en Anita.

 

 

 

 

 

 

 

 

Glenn Janssen [mail.glenn@hotmail.com]

Hallo Henk,

Allereerst de beste wensen voor het komende jaar.

Zoals afgesproken stuur ik je de tenaamstellingscode van afgelopen zaterdag (zie de bijlage).

 De Z4 rijdt super!

 Nogmaals hartelijk dank en tot ziens!

Mvg, Glenn (Maastricht)

 

 

 

 

 

 

 

 

Van: R.G. Vossen  rutger.vossen@gmail.com  05-12-2016

Onderwerp: ervaring Cabriocentrum Nederland

We zijn inmiddels in het bezit van een bijzonder fijne Audi A3 cabriolet. Prima, persoonlijke en geduldige ontvangst en advies. Deze nette Audi komt uit Duitsland en werd aangeboden voor een meer dan reële prijs, inclusief 6 maanden BOVAG garantie. Dat geeft wel vertrouwen. Met de juiste historie en informatie. Afspraken en afhandeling werden op een plezierige wijze ingevuld. Henk heeft hart voor de zaak en voor zijn klanten.

Goedemiddag Henk, 15-11-2016

005

Wij hebben een paar maanden geleden een super mooie en fijne mazda mx5 bij jou gekocht. Het is een auto uit 2007. Hiervoor ben ik nu op zoek naar een set goede gebruikte winterbanden met velgen. Heb jij die toevallig nog te koop?

Hoor graag van je

Mvgr Ronald Elsenaar
Gorinchem

Van: Rianne <riannebultman@hotmail.com>

Onderwerp: Peugeot 107 Millesim, 23-08-2016

Beste Henk met je prachtige haar,

Afgelopen weekend heb ik een Peugeot bij je gekocht en ik ben er echt ontzettend blij mee!! Nogmaals heel erg bedankt voor je openheid. Je laat de mensen echt thuis voelen en dat voelt goed en vertrouwd. Ondanks dat de koop er heel snel door was hebben we toch aardig wat afgekletst, gezellig!

Afhandeling van de koop ging vlekkeloos en binnen mum van tijd zat ik in mijn eigen autootje.. ik krijg nu al veel complimenten op m’n nieuwe auto en ik hoop er nog heel wat jaartjes in te kunnen rijden. Nogmaals ontzettend bedankt! Voor iedereen die nog op zoek is:  Aanrader !!

Groetjes Rianne

Deze mail is verzonden via het contactformulier op de website van Cabriocentrum Nederland

Roeland, Peter [Peter.Roeland@abab.nl] , vr 6-5-2016 11:26

Beste Henk,

Ik bezocht zojuist de homepage van Cabriocentrum Nederland en zie daar de foto van onze zwarte Z4 die we vorig jaar bij jou hebben gekocht. Leuke foto!
We zijn erg blij met de auto en genieten er volop van. Vorig jaar zijn we ermee op reis geweest naar Toscane, wat een genot.
Bedankt Henk!
Groeten,
Peter Roeland, een van je tevreden Zeeuwse klanten.

hugo83 [hugo83@xs4all.nl]

Hoi Henk!

Bij deze wil ik je nogmaals hartelijk danken voor het kunnen aankopen van de S 80 bij je vorig jaar.

Nu, een jaar verder, heb ik er vrijwel geen kosten aan gehad en rijdt de wagen als een zonnetje. IMGP9186 (3) (640x426)

Het heeft mijn leven weer een stuk verbeterd! Dank daarvoor!

 

 

 

Met vriendelijke groet, Hugo Richter, do 11-2-2016 22:17

 

 

Anja Bos , 08-12-2015

Liefde op het eerste gezicht

De barchetta beviel me prima. Maar…. Ik had een grote wens. Een BMW Z3. Vanaf het moment dat deze auto werd gelanceerd, was ik er al ‘weg’ van. Haast had ik niet, want ik wilde een mooie, in de goede kleur, in een mooie uitvoering, met een 6 cilinder (in lijn en géén V6) motor en binnen mijn budget. Bijna twee jaar ben ik op zoek geweest en toen vond ik ‘m: bij Henk Keizer van Cabrio Centrum Nederland. Toen nog niet gevestigd in Vaassen, maar in het landelijk buitengebied van Emst. Liefde op het eerste gezicht.

Intussen al weer zes jaar in m’n bezit. In de winter (nu dus) staat ie in m’n garage, keurig ondergedekt te wachten tot het moment dat het weer mooi is (geweest). Tot nu toe probleemloos mee gereden. Om het jaar een beurt en dat is voldoende. Na de winterstop is het starten-lopen. Kortom, ik blijf het een geweldige auto vinden. Intussen al ruim 16 jaar oud, maar dat gelooft bijna niemand.

En met deze liefde ben ik een jaar geleden lid geworden van de MX-5 Ownersclub Hardenberg/CCCH (je breekt er je tong bijna over). Ik vind het leuk om bij zo’n ‘kleine’ club mee te rijden. Ik heb nog maar een paar ritten meegemaakt, maar de sfeer is leuk. De oorsprong van de club ligt duidelijk bij de MX-5jes, maar de CCCH-tak is groeiende en dat is voor de tafelgesprekken wel goed, denk ik. Voorlopig is het nu even winterstop, maar in het voorjaar van 2016 hoop ik, hopen wij, jullie weer te ontmoeten! Graag tot dan!

073

 

 

 

 

 

 

Met een winterse, dakloze groet , Anja Bos

 

Sjaak ’t Lam E-mail:   Sjaaklam@casema.nl

02-08-2015

Beste Henk,

Ruim 2 jaar geleden een bmw z3 bij je gekocht echt een super auto, van een Mazda MX5 naar een BMW Z3 6 cilinder, zonder garantie, inmiddels 2 maal APK en 2 maal een onderhoudsbeurt gehad zonder problemen, enkel een raam afgesteld en een schakelaar vervangen van de achteruit rij verlichting, dat is alles.

20062013

Ben er zeer over te spreken.
Vr Gr. Sjaak


Frank en Marjan Jakobs  

menf.jakobs@hetnet.nl

23-6-2015

Hallo Henk,

De MX-5 bevalt uitstekend ! We hebben er al een aantal mooie tochten mee gemaakt hier in Duitsland. Hij rijdt echt super en hij is waterdicht: we hadden de hele weg naar Duitsland regen, maar met het dakje dicht ging het prima.

mazda-cabrio1

Groetjes van een gelukkig toerend stel door Sauerland, Frank en Marjan Jakobs


Fons Muus 

E-mail:   muus@tredin.nl

07-05-2015

Vorig jaar september heb ik bij Cabrio centrum Nederland een mooie BMW Z3 gekocht. Dit zonder garantie. Na wat korte ritjes ging de auto vervolgens in de winterstalling. Nu in het voorjaar pakte ik de auto weer en liet een APK keuring uitvoeren. Daarbij kwamen wat gebreken te voorschijn. Helaas ik had geen garantie bedongen, maar goed niet geschoten is altijd mis geschoten dus ik nam toch contact op met Henk. Na wat overleg was Henk bereid toch een deel van de kosten voor zijn rekening te nemen. Kijk dat noem ik nou klant vriendelijkheid en service en geeft de burger vertrouwen. Dus buren, burgers en buitenlui voor een goede tweede hands auto en prima service op naar Henk.

23092014


Ronald Venderbosch

22-04-2015

Beste Henk, we zijn inmiddels volop aan het genieten van onze Z3. Het weer laat regelmatig toe dat we met open dak rijden. Eind deze maand een week naar Engeland, we gaan niet via motorways, zien ernaar uit. Voelt als het begin van een lange cabrio carrière,

20032015

Met vriendelijke groet, Ronald Venderbosch

Verstuurd op: 2015-01-27 12:57:35   info@erikstruik.nl

Goedemorgen, Henk

In de bijlage het vrijwaringsbewijs na tenaamstelling van de Golf Variant 2008.

Bedankt voor de prettige samenwerking,
Met vriendelijke groet, Erik Struik
Autobedrijf E. Struik.

Sofie 
2014-12-16   E-mail:  sofie–@hotmail.com

Afgelopen week Bmw 118i cabrio bij Henk gekocht. Ik ben ontzettend tevreden met mijn prachtige aankoop. Henk is een eerlijke en goede verkoper, die zijn hart op de juiste plek heeft. Henk bedankt voor de prachtige aankoop en je professionele advies!

003

Vriendelijke Groet Sofie

Willem E-mail: willem.beek@xs4all.nl

2014-11-23

In februari een BMW Z3 bij Henk gekocht.
Inmiddels ruim 20.000 km verder nog even de hardtop erop.
Zoals we inmiddels gewend zijn in een gemoedelijke sfeer even een kopje koffie terwijl de het dak wordt aangebracht.
Heerlijk zo zaken te doen.
En niet onbelangrijk om even te vermelden, de BMW Z3 is zoals Henk de auto had omschreven.
Goed, netjes en eerlijk.

27022014
Inmiddels hardtop gemonteerd. Dus weer gereed voor opnieuw weer vele cabrio-kilometers.

Bedankt Henk , vriendelijke groet Willem


Verstuurd op: 2014-11-08 15:46:18

Naam:     Han van der Pool

E-mail:   han@vanderpool.com

Prima service bij Cabrio centrum Nederland.

111020141

Een prima en betrouwbaar bedrijf waar je goed geholpen word.

Florian de Wit
2014-11-12

25112013

Hoi Henk, Ik had je gisteren al even aan de telefoon. Na onze vorige deal heb ik erg veel vertrouwen in jou en wil dus graag een nieuwe auto via jou aankopen. Wellicht dat je voor mij je contacten in Duitsland kunt aanspreken om voor mij een nieuwe auto te zoeken. Ik ben dus op zoek naar een BMW 318i, 320i of 325i touring, benzine, vanaf 2006, maximum 140 dkm, Als je nog vragen hebt, dan hoor ik graag.
Vriendelijk Groet Florian

2014-10-09

Beste Henk,
Vanmiddag was ik bij je op de zaak. Ik heb onze ontmoeting als zeer bijzonder en prettig ervaren. Geen verkooppraatjes maar de mens is bij jou centraal.
Ik heb er goed over nagedacht. Ik vind het nog steeds een prachtige BMW-1 (wit) maar moet voor mezelf reëel zijn. Ik schrijf op de Volvo teveel af.
Mag ik je nogmaals danken en ik kom zeker nog een keer kijken en dan hoop ik dat we dan wel zaken kunnen doen. In ieder geval weet ik dat Cabriocentrum vertrouwd is.

Groeten van Max Angkotta

Marja

2014-05-14

Ik ben Marja woon in Ridderkerk en sinds kort de trotse eigenaar van een NB . ( new beetle cabriolet )
Korte uitleg , mijn man is gek op VW ( rijdt zelf in een VW Multivan )en heeft de NB voor mijn 40-ste verjaardag gekocht !!
Hij heeft `m gekocht bij Henk van het Cabriocentrum Nederland
Goede tip , hele aardige man en zeer netjes .
Mijn vorige auto ( een VW Golf cabrio ) kwam er ook vandaan .

Peter Blaak

2014-04-24

Naam: Peter Blaak
E-mail: info@safehomeseurity.nl

003

Een prima en betrouwbaar bedrijf waar je goed geholpen word. We hebben veel plezier van onze Mazda vooral met mooi weer natuurlijk.

Groeten uit Zwijndrecht

Naam: Rene

E-mail: rene@teuwenschouten.nl

Ik heb mijn BMW Z3 nu 5 maanden en kan je zeggen dat ik er erg tevreden mee ben. Met name de goede service en after-service maakt dat ik nog extra tevreden met de auto. Voor een volgende cabrio ga ik volgende keer eerst bij Cabrio centrum Nederland kijken

21122013

Vriendelijke groeten Rene

Peter Zuiderveld [bowers@ziggo.nl]  ma 7-10-2013 9:11

Beste Henk,

Na bijna drie maanden Z3 rijden ff een berichtje.

Hebben veel kunnen rijden en genieten van het mooie weer.
De keuze van kleur van de auto ben ik nog steeds dik tevreden mee.
De verwarming in de koudere dagen is zo goed, dat dan de kap ook open kan en de
airco is toch heel prettig als het 30 graden of meer is buiten.
Auto gaat door de wasstraat op, zoals de was straat het noemt, in “de cabrio stand” met gereduceerde waterdruk en ziet er dan weer als nieuw uit.

19072013

Kortom, dik tevreden, groeten Peter.

Beste Henk,

Ik rijd alweer een paar weken heerlijk rond in de Z3 en er zijn nog
genoeg zonnige en aangename dagen om open te rijden. Ik wil graag
een afspraak maken om de hard top op te komen halen. Het kan bij mij het
beste op een woensdagochtend, en denk daarbij  aan 2 of 9 oktober.
Ik kan dan om 10.00 in Vaassen zijn

130713

groet, Addy Pulles
Verstuurd op: 2013-09-23 17:25:52

Naam: Jochem-Hans Muller
E-mail: Jochemhm@Gmail.com

Hallo cabrio fans! April 2013 BMW Z3 aangeschaft. En erg trots en tevreden. Nu 23 september er een hard top bij gekocht ook bij Cabrio Nederland te Vaassen, binnen een half uurtje was het gepiept en kan vol trots naar het zonnige Brabant.

060413

Henk weer bedankt !

Verstuurd op: 2013-08-11 19:40:59

Naam: Roel
E-mail: r.w.kleijn@tele2.nl

Beste Henk
Vorig jaar een Z3 bij je gekocht, plaatje van een auto. We genieten er elke dag van, de uitstraling van je hal en niet je opdringerigheid doen ons goed. André de monteur staat altijd voor ons klaar fantastisch.

a100

Een groet,

Winny & Roel.
Verstuurd op: 2013-08-05 16:20:45

Naam: Margreet & Lex
E-mail: lex.molenaar@wanadoo.nl

Beste Henk,

Hoewel we pas één tank hebben kunnen genieten van het cabrio rijden willen we je toch al bedanken voor je eerlijke advies en de schitterende Z4 die nog lekkerder rijdt dan je beloofd had. Je prachtige uitstalling van cabrio’s in je mooi verlichtte hal maken het vergelijken van de opties een feestje. Jouw vriendelijke, kundige, niet opdringende verkoopstijl maakten de koop een genoegen. Tot ziens; als we in de buurt zijn dan komen we zeker even langs!

028

Vriendelijke groeten,
Margreet en Lex

Naam: Jur
E-mail: jurvandekamer@gmail.com

Hallo cabrioletrijders,

Tja hoe kom je zo tot cabriolet rijden, het heerlijke gevoel van de zon in je gezicht met de wind om je heen, simpel maar heel erg leuk.
De gedachte is bij mij als BMW rijder ontstaan zo in ca. 1996/1997 toen ik voor het eerst een Z3 zag staan. Wat een fantastisch model en dan ook nog een cabriolet. Een auto bijna zo mooi als de E-type van Jaguar echter op termijn waarschijnlijk wel haalbaar en betaalbaar. Ik dacht toen gelijk van “als ik later groot ben ” dan ga ik voor een Z3. Ik was toen wel 42 ahum.
Door het hebben van een gezin met 2 kids is het ook even niet praktisch maar in 2007 kwam ik na wat zoeken bij Henk Keizer van Cabriocentrum Nederland terecht. Luilekkerland voor de cabrioletrijder en met name de Z3, welke er in diverse uitvoeringen te koop waren.
Heerlijke en relaxte vent die Henk en ging de deur uit in een zwarte Z3 1.8 waar ik ruim 5 jaar zonder problemen zomers heerlijk in rond kon rijden o.a. in Zuid-Frankrijk onze favoriete bestemming voor de zomervakantie.
In voorjaar 2013 weer bij Henk terechtgekomen en mij laten verleiden tot de aankoop van een mooie Z3 widebody in de kleur estorilblauw, een plaatje. Echt de prettige manier waarmee Henk zijn waar aanbied geeft een goed gevoel en ook het feit dat zijn monteur Andre altijd voor je klaar staat is voor mij de reden om Cabriocentrum Nederland een dikke 10 te geven. Een bezoekje is het zeker waard.

070513

Groet, Jur

Beste Henk,
Inmiddels ben ik geslaagd voor een cabrio, maar het is een Alfa Brera Spider geworden.
Bedankt voor je inspanning, wat mij betreft mogen mijn gegevens weer uit het systeem worden verwijderd.
Als ik je bedrijf zou mogen waarderen (zoals ze dat ook bijvoorbeeld bij hotels doen) dan geef ik je een zeker een 8,5
Duidelijke en toegangkelijke website, nette ruime en frisse hal, keurig kantoor en vriendelijke, kundige, niet opdringende verkoop.
Dat het niet is gelukt heeft hier dan ook zeker niet aan gelegen, dit is meer bepaald door het moment. Alsnog vriendelijk bedankt, en wie weet tot ziens.

Peter Heijna.
Verstuurd op: 2013-06-28 21:40:15

Naam: Johan Mol
E-mail: mol.johan@home.nl

Na een tijdje surfen op het internet zoekende naar mijn oude liefde (10 jaar geleden een mx5 miata 1990 gehad) een mooie mx5 memories gevonden bij cabriocentrum Vaassen.
Mooie deal kunnen sluiten met Henk en prima aflevering.
Nu 2 maanden verder en 2 mooie dagen in de Eifel toerend nog steeds tevreden.
Een klein dingetje…..ik heb een prachtige foto gemaakt die zeker niet zou misstaan in een folder maar kan hem niet delen met jullie.

250413

Hoi Henk, Ik wilde via dit mailtje mijn tevredenheid uitspreken over onze Mazda mx5 die wij onlangs bij u hebben gekocht, ik heb dat ook geschreven bij de reacties, doch de mooie foto waar ik het over had kon ik niet laten zien bij de reactie en ik wilde hem u niet onthouden. Dus dan maar als bijlage.

20130528_103936

Gr Johan en Sandra.